NAJINA.... POROKA S SKUPINO ......L.A BAND......



Izbira skupine L.A BAND za igranje in izvajanje glasbenega programa je vsekakor odločitev parov, ki hočejo na ta pomemben dan nekaj več kot zgolj harmoniko in dvoglasno petje, oziroma najem« one man bendov« ali njim sličnim. Skupina ima zelo široko zastavljen repertoar, tako tuje kot domače pop glasbe, kakor tudi narodno zabavne in dalmatinske glasbe, čeprav se s slednjim žanrom na svojih nastopih ne identificira. V kolikor obstaja izražena želja po več narodno zabavni glasbi, skupina najame dodatnega člana. Skupina L.A BAND svoj poročni program usklajuje z naročniki oziroma mladoporočencema. Celoten program izpelje skupina sama, kar pomeni da že skoraj obvezen obred vsake poroke (nevestin šopek, podvezica, otvoritveni ples, torta), ima pripravljen ustrezen način za izvedbo. Glasbeno izbiro ob otvoritvenem plesu mladoporočencev in kasneje plesu prič ali staršev (odvisno od dogovora), prepuščamo željam naročnika, ki pa mora biti izražena v dogovoru z vodjo banda, vsaj mesec dni prej. Skupina L.A BAND svoj program izvaja izključno »v živo«. 

L.A BAND ne izvaja spremstva (..glasbena spremljava ob obisku matičnega urada ali cerkve..) prav tako ne izvaja raznega dodatnega programa, v smislu animacije na način podajanja raznih iger in »kvazi« show programov. L.A. BAND svoje delo opravi odgovorno, na visokem nivoju, da ta večer ostane svečan, v lepem spominu svatov in mladoporočencema. 

Čas trajanja glasbene animacije na poroki je pogojen z medsebojnim dogovorom o celotnem izvajanju dogodka. Predvsem je pomembno kdaj začeti z programom in okvirno določit tudi konec. Res pa je, da je konec na poroki zelo relativna stvar, tako da se za zaključek skupina dogovarja nekako sproti, kljub morda določeni uri, ko bi se naj dogodek končal.

Vsekakor je kvaliteta in profesionalni odnos nastopajočih glasbenikov v skupini L.A. BAND dober porok za nepozaben večer in prijetno glasbeno doživetje, kar potrjujejo tudi komentarji in ocene na spletnih forumih.

Za L.A BAND:
Mladen Logar-George
Kontakt: +386 41 549 194

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Veseli december se je pričel in L.A. BAND vabi na TRG LEONA ŠTUKLJA 14. 12. 2018 ob 20.00 uri